Рефрактометр (58…92 % Brix) WALCOM REF 109/119
Рефрактометр (58…92 % Brix) WALCOM REF 109/119
Умови повернення та обміну
1 670 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
В наявності
Доставка
Нова Пошта
За тарифами перевізника
Укрпошта
50 - 100 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру та кут заломлення Боме.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристики
Код товару
164
Виробник
Walcom
Гарантия
6 мес.
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
58 ~ 92%