Пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838

Пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838

Пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838 від компанії ТОВ АЛЬТАВІРА - Прилади КВП, лабораторне, випробувальне обладнання - фото 1
6 000 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1474
Країна виробництва
Китай
Производитель
AZ Instrument
Тип
Пирометр
Единица измерения
С/ F
Тип визуализации
Текстово-цифровой
Принцип действия
Инфракрасный
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Максимальный диапазон измерений
280
Минимальный диапазон измерений
-40
Погрешность, -
1
Клас
Професійний, Для харчових продуктів
Діапазон вимірювання (ºC)
-40 ~ 280 C
Точність (ºC)
±1 C
Коефіцієнт емісії ( )
фіксований, 0.97
Цілевказувач
Відсутній
Дискретність (ºC)
0.1 C
Коефіцієнт візування (D S)
3:1
Тип термопари
зонд RTD
Діапазон вимірювання (канал термопари, С)
-40 ~ 200 C
Точність (канал термопари, С)
±0.5

Опис

Пірометр-термометр AZ-8838 HACCP – багатофункціональний цифровий портативний пристрій для вимірювання температури харчових продуктів.

Прилад поєднує два типи вимірювання температури:

1. Безконтактний – за допомогою інфрачервоного термометра вимірюється температура поверхні.

2. Контактний – за допомогою проникаючого зонда RTD вимірюється внутрішня температура продуктів.

Пірометр-термометр AZ-8838 має ергономічний дизайн і виконаний у формі пістолета для зручності використання. Пристрій оснащений великим РК-дисплеєм з підсвічуванням для відображення вимірюваних результатів.

Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання і швидкий час реакції пристрою забезпечують точне вимірювання показань температури в небезпечній зоні.

Прилад особливо корисний при реалізації програми HACCP (Аналіз небезпеки та критична контрольна точка). НАССР є профілактичним підходом до безпечності харчових продуктів, який застосовується на всіх етапах виробництва і підготовки продуктів.

Пірометр-термометр AZ-8838 широко застосовують для моніторингу й контролю температури на різних етапах виробництва продукції в різноманітних галузях харчової промисловості (м'ясна, молочна, хлібопекарська, кондитерська, рибна, консервна тощо), під час приготування їжі в закладах громадського харчування, кафе, ресторанах або на домашній кухні.

Особливості й переваги пірометра-термометра AZ-8838

  • Незамінний пристрій при дотриманні принципів HACCP для перевірки безпечності харчових продуктів.
  • Швидке зняття показань температури в небезпечній зоні.
  • Швидкий і точній годину реакції ІЧ термометра – 500 мс.
  • Вбудована функція таймера.
  • Вбудований освітлювач для виділення області вимірювання.
  • Попередньо встановлено ІЧ-коефіцієнт випромінювання на рівні 0,97.
  • Прилад поєднує 2 типи вимірювання температури – за допомогою інфрачервоного термометра та проникаючого зонда RTD.
  • Можливість зміни одиниць вимірювання температури °C/°F.
  • Функція утримування даних на дисплеї.

Технічні характеристики пірометра-термометра для харчових продуктів AZ-8838

Діапазон вимірювання температури ІЧ термометра

-40 ~ 280 °C

Роздільна здатність ІЧ термометра

0.1 °C, 0.1 °F

Точність вимірювання температури ІЧ термометра

0 ~ 65 °C (32 ~ 150 °F): ± 1 °C (2 °F)

Діапазон вимірювання температури зондом RTD

-40 ~ 200 °C

Роздільна здатність при вимірюванні зондом RTD

0.1 °C, 0.1 °F

Точність вимірювання температури зондом RTD

-5 ~ 65 °C (23 ~ 150 °F): ± 0,5 °C (1 °F)

Довжина зонда

82 мм

Повторність ІЧ

± 1 °C

Коефіцієнт емісії

0,97

Розмір РК-дисплея

21х28 мм

Температура експлуатації пристрою

0 ~ 50 °C

Допустима відносна вологість повітря під час експлуатації пристрою

вологість

Температура зберігання пристрою

-20 ~ 50 °C

Відносна вологість повітря при зберіганні пристрою

вологість

Габарити пристрою

61.5х35.5х167 мм

Вага пристрою

приблизно 140 г

Джерело живлення

акумулятор 9 В 1 шт.

Комплектація пірометра-термометра AZ-8838

  • пірометр-термометр для харчових продуктів AZ-8838;
  • джерело живлення;
  • інструкція з експлуатації.