Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

Тестові Смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 від компанії ТОВ АЛЬТАВІРА - Прилади КВП, лабораторне, випробувальне обладнання - фото 1
1 150 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
 Укрпошта
50 - 100 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата
 Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок

Опис

Тестові смужки J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 – напівкількісні тест-смужки для визначення вільних жирних кислот (фритюрних жирів), що забезпечують зручний, швидкий та економічний спосіб самостійної перевірки якості олії у фритюрниці. Ви отримаєте точній результат протягом 30 секунд.

Виробник тестових смужок – всесвітньо відома компанія «Johnson Test Papers» (Великобританія).

Фритюр – метод приготування їжі, при якому вона занурюється в гарячий жир, наприклад, у рослинну олію або фрітюрній жир. Смаження зазвичай виконується у фритюрниці. Продукти повністю занурюють у жир, налитий у глибокий посуд і нагрітий до 130-180 °C.

При смаженні їжа вбирає близько 40 % олії, тому необхідно використовувати продукцію хорошої якості, щоб не спричинити отруєння. Чим вище якість олії, тім краще смаження. Заміна олії є частиною технічного обслуговування фритюрниці і залежить від кількох факторів: яка їжа і скільки разів вона смажилась.

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 застосовують для моніторингу якості олії у фритюрниці у закладах швидкого харчування, ресторанах, кафе тощо.

Особливості й переваги тест-смужок на вільні жирні кислоти JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  • Швидке отримання точних результатів (протягом 30 секунд).
  • Легкість застосування тестових смужок.
  • Зручне проведення тестів на місці та в польових умовах.
  • Використання тест-смужок – це економія часу і витрат.

Інструкція з використання тестових смужок для фритюрних жирів J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

  1. За допомогою щипців або пінцета візьміть тест-смужку за довгий білий кінець.
  2. Занурте в смужку тестовий зразок (20-100 °C) на 2 секунди.
  3. Дістаньте смужку і струсіть, щоб за необхідності видалити надлишки олії.
  4. Через 30 секунд порівняйте колір, отриманий на тест-смужці, з кольоровою діаграмою на флаконі для зберігання.

Технічні характеристики тест-смужок на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

Назва

Чутливість
і шкала вимірювання

Кількість тестів

Код виробника

Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5

0 – 0.25 – 0.5 – 1 – 1.5 – 2 – 2.5 % FFA

100 смужок

244.1

J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 легко транспортувати, вони зручні у використанні та містять усі необхідні реагенти і витратні матеріали, щоб бути готовими до використання прямо з флакона.

Тест-смужки J-QUANT® не потрібно калібрувати, а їх результати не викликають сумнівів. Використану тестову смужку можна легко утилізувати, оскільки вміст нанесених реагентів на пластиковій смужці є малим.

Усі тестові смужки компанії «Johnson Test Papers» забезпечують точні вимірювання хімічних сполук, відкалібровані за затвердженими лабораторними стандартами й оснащені кольоровою діаграмою високої точності.

Характеристики

Код товару
1419N
Країна виробництва
Великобританія
Производитель
Johnson Test Papers
Країна реєстрації бренду
Великобританія
Що тестується
Олія
Параметри, що визначаються
Вільні жирні кислоти, Фритюрні жири, Вільні жирні кислоти, Фритюрні жири
Показати всі