Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118
Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118
Умови повернення та обміну
1 670 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 100 ₴
Немає в наявності
Доставка
Нова ПоштаЗа тарифами перевізника
Укрпошта50 - 100 ₴
Оплата
Післяплата
Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок
Опис
Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і у цукровій промисловості.
Характеристика:
- Діапазон: від 0 до 80 % Brix
- Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
- Мiнімальна шкала: 1 %
- Точність: ±1 %
Комплектація:
- Рефрактометр
- Піпетка
- Серветка
- Викрутка для калібрування
- Кейс
- Інструкція по експлуатації
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Характеристики
Код товару
163
Виробник
Walcom
Гарантия
6 мес.
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
0 ~ 80%