Електроди

Електроди

ОВП-електрод Ezodo ID 4411
3 700 ₴ ОВП-електрод Ezodo ID 4411Код: 72
ОВП-електрод Ezodo ID 4421R
4 810 ₴ ОВП-електрод Ezodo ID 4421RКод: 73
PH-електрод для м'яса EZODO PS45
4 070 ₴ PH-електрод для м'яса EZODO PS45Код: 801