Рефрактометр (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

Рефрактометр (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

Рефрактометр (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S від компанії ТОВ АЛЬТАВІРА - Прилади КВП, лабораторне, випробувальне обладнання - фото 1
1 480 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
1506
Виробник
Walcom
Країна виробництва
Китай
Гарантия
6 мес.
Країна реєстрації бренду
Китай
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Шкали
Brix, Brix, Сіль (%), Сіль (%)
Діапазон (Brix)
0 ~ 32%

Опис

WALCOM REF-103/113S – високоточний ручний рефрактометр для визначення концентрації речовин і солі у води та розчинах.

Пристрій має ергономічний дизайн, міцний корпус і характеризується високою надійністю, оскільки не містить у своїй конструкції будь-якої електроніки та не потребує електроживлення від батареї.

Рефрактометр оснащене автоматичною температурною компенсацією в діапазоні від 10 до 30 °С (рекомендована робоча температура – 20 °С).

Для визначення концентрації Brix або солоності необхідно крапнути розчин на вимірювальне віконце рефрактометра WALCOM REF-103/113S і притиснути краплю скельцем (щоб вона рівномірно розподілилася). Потім подивитися в окуляр пристрою (якщо зображення видно нечітко – круговими обертаннями окуляра слід налаштувати різкість). Відповідна межа між синьою та білою зонами і буде значенням концентрації. Після завершення вимірювання необхідно видаляти залишки розчину з вимірювального віконця та скельця за допомогою м'яких якої серветки.

Рефрактометр (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S широко використовують для визначення солоності розчінів у відсотках (морська вода, вода в басейнах та акваріумах) і концентрації цукру (фруктові соки, безалкогольні напої, вино, продукти харчування).

Рефрактометр вже відкалібрований. За потреби його можна самостійно відкалібрувати за допомогою звичайної дистильованої води. Процес калібрування детально описано в інструкції.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Особливості й переваги рефрактометра (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

  • Пристрій має ергономічний дизайн та міцний корпус для роботи в польових умовах.
  • Рефрактометр не має у своїй конструкції будь-якої електроніки і не потребує електроживлення від батареї.
  • Автоматична температурна компенсація в діапазоні від 10 до 30 °С.
  • Визначення вмісту цукру в діапазоні – 0...32 % Brix.
  • Визначення концентрації солі в діапазоні – 0-28 %.

Технічні характеристики рефрактометра (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

Призначення рефрактометра

вимірювання концентрації цукру та солі

Кількість шкал

2 шкали

Діапазон вимірювання

солоність від 0 до 28 %

цукор від 0 до 32 % Brix

Мінімальна поділка шкали

0.2 %

Точність

±0.2 %

Автоматична компенсація температури

так (від 10 до 30 °С)

Електроживлення приладу

не потрібно

Габарити приладу

Ø 40 x 175 мм

Вага приладу

100 г

Комплектація рефрактометра (0...32 % Brix, 0-28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

  • Рефрактометр (0...32 % Brix, 0-28 % Солоність) WALCOM REF-103/113S.
  • Піпетка.
  • М'яка серветка для очищення скельця і віконця пристрою.
  • Викрутка для калібрування.
  • Пластмасовий кейс для транспортування та зберігання.
  • Інструкція з експлуатації.