Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112
Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112
960 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
157
Виробник
Walcom
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
0 ~ 18%
Опис
Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
- Діапазон: 0 до 18 % Brix
- Mінімальна шкала: 0,1 %
- Точність: ±0,2 %
- Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну