Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113

Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113

Рефрактометр (0…32 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 103/113 від компанії ТОВ АЛЬТАВІРА - Прилади КВП, лабораторне, випробувальне обладнання - фото 1
960 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
158
Виробник
Walcom
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
0 ~ 32%

Опис

Призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), для контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші, тощо).

  • Діапазон: від 0 до 32 % Brix
  • Мінімальна шкала: 0,2 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.