Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118
1 800 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності
Доставка
Детальніше про доставку
Оплата
Характеристики
Код товару
163
Виробник
Walcom
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
0 ~ 80%
Опис
Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і у цукровій промисловості.
Характеристика:
- Діапазон: від 0 до 80 % Brix
- Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
- Мiнімальна шкала: 1 %
- Точність: ±1 %
Комплектація:
- Рефрактометр
- Піпетка
- Серветка
- Викрутка для калібрування
- Кейс
- Інструкція по експлуатації
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.
Дивіться також
Покупцям
Умови повернення та обміну