Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118

Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118

Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118 від компанії ТОВ АЛЬТАВІРА - Прилади КВП, лабораторне, випробувальне обладнання - фото 1
1 800 ₴
Мін. сума замовлення 100 ₴
Немає в наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
163
Виробник
Walcom
Країна виробництва
Китай
Країна реєстрації бренду
Тайвань
Форм-фактор
Ручний (кишеньковий)
Країна виробництва
Тайвань
Діапазон (Brix)
0 ~ 80%

Опис

Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і у цукровій промисловості.

Характеристика:

  • Діапазон: від 0 до 80 % Brix
  • Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
  • Мiнімальна шкала: 1 %
  • Точність: ±1 %

Комплектація:

  1. Рефрактометр
  2. Піпетка
  3. Серветка
  4. Викрутка для калібрування
  5. Кейс
  6. Інструкція по експлуатації

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.