Тензодатчики ZEMIC

Тензодатчики ZEMIC

Тензометричний датчик
6 840 ₴ Тензометричний датчикКод: HM9B
Тензометричний датчик DBM14G4
16 340 ₴ Тензометричний датчик DBM14G4Код: DBM14G
Тензометричний датчик BM6A
12 730 ₴ Тензометричний датчик BM6AКод: BM6A