Принтери і БФП

Принтери і БФП

Алкотестер Алкофор-507 (з принтером)
Алкотестер Алкофор-507 (з принтером)Код: 1975Немає в наявності
Алкотестер з принтером Алкофор 405
Алкотестер з принтером Алкофор 405Код: 1979Немає в наявності
Алкотестер з принтером Алкофор 505
Алкотестер з принтером Алкофор 505Код: 1980Немає в наявності